Om Oss

Sveriges bästa erbjudande för marketing automation.

Med andra system för marketing automation köper du en stor låda lego. Med FunnelBud får du färdigbyggda processer som genererar affärer direkt.

Gång på gång träffade vi marknadsförare och säljchefer som förväntantsfullt köpt Hubspot, Pardot, Eloqua och andra kraftfulla system, för att ett halvår senare stått besvikna med icke-resultat, bundna till ett system de knappt använder.

Att implementera marketing automation tar energi, tid och kraft. Något de flesta marknadsförare och säljchefer inte kan avvara när de även ska sköta sitt vanliga jobb.

Därför startade vi år 2015 FunnelBud. FunnelBud är ett kraftfullt marknadsföringssystem för små till medelstora bolag där löpande systemjobb och uppsättningar ingår. Du köper färdiga resultat - inte verktygslådor med krångliga systeminstruktioner.

Bakom företaget står ett gäng glada och erfarna marknadsföringsexperter som systematiserat sin erfarenhet. Vi har hjälpt kunder att penetrera nya marknader, strömlinjeforma sina affärsprocesser och automatisera sin försäljning. Vi kan göra detsamma för dig.

Verktyget vi använder heter SharpSpring, och är ett av de ledande systemen för marketing automation. Varför? För att det är kraftfull, enkelt och inte kostar skjortan!​

Gör inte samma misstag som andra svenska bolag. Välj inte bara ett system - utan en partner som är med dig hela vägen och ser till att systemet gör störst nytta för dig.

Är du intresserad av att pröva systemet? Klicka här för att få tillgång till ett gratis demokonto.

Yusuf Hasanogullari, Ägare
yusuf@funnelbud.com
073 648 9295

Nyfiken på mer? Se priser