No menu items have been found.

Question: Yusuf Young

Var är jag ifrån?
Ursprungligen född i Turkiet och flyttade till Trollhättan när jag var 6 år gammal. Jag studerade i Linköping och bodde i Dublin i många år. Idag njuter jag av Stockholm.

Varför startade jag FunnelBud?
Efter att ha implementerat HubSpot som marknadsansvarig i mitt tidigare jobb och hjälpt tiotals kunder implementera och använda olika Marketing Automation-system insåg jag att de flesta aldrig kommer igång p.g.a. höga kostnader och brist på tid och erfarenhet. Jag startade FunnelBud för att hjälpa fler bolag dra nytta av fördelarna med Marketing Automation!

Vad gillar jag mest på FunnelBud?
Jag älskar att jobba med ett team som hela tiden vill lära sig nya saker! Vi triggar och hjälper varandra att nå och växa vår fulla potential tillsammans!

Erfarenheter, kunskaper och kurser:
Jag är förmodligen den enda på FunnelBud som fortfarande inte är guldcertifierad (bara Silver).

Rolig fakta:
Som barn hade jag en katt, Nisse, som brukade följa efter mig vart jag än gick. Men hans revir nådde inte ända fram till min skola, så han stannade abrupt vid gränsen och jamade högt åt mig när jag gick korsade den. Jag tyckte så synd om honom att jag brukade ta en omväg runt en kulle, där jag sprang och skakade av mig Nisse så att jag kunde gå till skolan utan att höra hans förskräckta jamande över att jag gått över till okänt territorie.

Hobbys:
Badminton, läsning och att skapa saker som blir självgående.

answered by

Yaroslav

Hi Mom!

Related questions:

Where am I from?I’m from Kenya, a country in East Africa renowned for producing world-class marathon runners. I enjoy running and hope

Denis Muhuri

Where am I from?I am from the Philippines, living in a small town in Laguna since I was four. I lived in

Sheryll Chua