Dynamiskt innehåll demo - FunnelBud

Dynamiskt innehåll demo

Med dynamiskt innehåll kan du visa olika saker för olika besökare! Nedan visar vi ett exempel.

Du är just nu en anonym kontakt.

Just nu vet vi inte vem du är…

Du är just nu en befintlig kontakt. I vårt system har du Lead Status: 
Vi vet inte vilken funktion du tycker är viktigast. Fyll därför i formuläret och se hur innehållet här förändras!
Du har angett att den viktigaste funktionen för dig är nyhetsbrevMed SharpSpring kan du skapa snygga nyhetsbrev genom att använda drag-and-drop. SharpSpring skapar automatiskt olika listor åt dig. T ex har jag en lista med alla som gillar ”nyhetsbrev”, där du nu finns! Du kan skapa ett mail och skicka till hela listan på bara några minuter.

drag and drop emailmallar

Dra och släpp moduler för att skapa mallar

Detta förenklar för dig. Och med listor som är väldigt specifika kan du skapa nyhetsbrev som är intressanta för läsarna! Läs mer om nyhetsbrev och se fler screenshots här.

Du har angett att den viktigaste funktionen för dig är CRM. SharpSpring innehåller ett inbyggt CRM som är smidigt att använda och hjälper dig hålla reda på dina kontakter och affärer. Du kan skapa dina egna säljprocesser och se rapporter över både forecast och hur olika säljare gör ifrån sig.

crm säljprocess

Håll koll på olika säljprocesser i ditt CRM

Men vad SharpSpring ger mer är att det skapar säljfärdiga leads åt dig från din hemsida. Med formulär, landningssidor och emailmarkandsföring kan du få in nya leads, följa upp automatiskt, och få notifiering när någon är het. Heta leads ploppar sedan upp i ditt CRM, och du kan skapa opportunities och följa dem hela vägen till affär. Läs mer om CRM och se fler screenshots här.

Du har angett att den viktigaste funktionen för dig är Landningssidor. SharpSpring gör det superenkelt att skapa nya och riktigt snygga landningssidor utan att behöva prata med någon kodare. Du kan dra och släppa element och bara ändra innehållet, så har du en snygg landningssida som kan ge fler leads på 10 minuter eller mindre.

landningssidor för att konvertera till leads

Mallar för landningssidor som är gjorda för konvertering!

Du kan sen koppla landningssidorna till uppföljande flöden som skickar innehåll, skickar besökarna till en tacksida, eller länkar till andra sidor ni har. Läs mer om landningssidor och se en videodemo här.

Du har angett att den viktigaste funktionen för dig är Automationer. SharpSpring gör det möjligt att automatisera mycket av det manuella arbetet med både marknadsföring och försäljning! Till exempel:

  • Skicka automatiskt uppföljande email när någon laddat ner någonting
  • Skapa ett eventflöde som både bjuder in oregistrerade och påminner registrerade
  • Var top-of-mind hos leads du haft kontakt med men som inte är riktigt redo än
  • Och mycket mer…
uppföljningssekvenser

Olika uppföljningssekvenser för olika leads

Och när ett lead blir hett eller visar intresse på något annat sätt ploppar den upp i ditt CRM-system så att du eller säljarna kan följa upp! Bygg på hela tiden och skapa en leads- och säljfabrik som jobbar åt dig! Läs mer om automationer och se fler screenshots här.

Du har angett att den viktigaste funktionen för dig är att systemet är allt-i-ett. SharpSpring innehåller mycket riktigt allt en vanlig sälj- och marknadsavdelning behöver! Verktygen täcker hela köpresan:

  1. Fånga in leads: Blogg, formulär, landningssidor, Adwords-integrering
  2. Bearbeta leads: Nyhetsbrev, automationer, segmentering, lead scoring
  3. Stäng affärer: CRM, spårning, notifieringar, säljprocesser

Och, kanske viktigast av allt: Rapporter som visar var dina affärer kommer ifrån så att du kan göra mer av det som funkar!

Skapa personas och segment automatiskt

Alla dina kontakter och all din marknadsföring och försäljning på ett ställe

Att ha allt på ett ställe gör livet enkelt. Du slipper krångliga integrationer, du får full koll, och du sparar tid. Läs mer om allt-i-ett-marknadsföring här.

Du har angett att den viktigaste funktionen för dig är att systemet är något annat. Hmm, intressant!

SharpSpring utvecklas i en rasande takt och många av de förfrågningar vi ha lagt in har utvecklats. Så fyll i vad du skulle vilja ha nedan så tar vi jättegärna upp det med dem!

Vad skulle du hellre vilja ha?

Fyll i formuläret här

Efteråt kommer du se hur innehållet till vänster anpassas.

Superlåga priser. ALLT INGÅR!