För små och medelstora företag

Digital marketing och CRM-plattform 

Få fler leads, skapa personlig marknadsföring och håll koll på dina affärer. Med rätt funktioner för dina behov. Enkelt och smidigt utan krångel.

nordlo logo

Kommunicera med dina leads

Skicka nyhetsbrev, uppföljningsemail och sms. Svara på email direkt i plattformen och posta på sociala medier på ett och samma ställe.

Ha koll på dina affärer

Ha alla affärer samlade på ett och samma ställe, skapa automatiska uppföljnings-påminnelser och följ all kommunikation från plattformen.

Automatisera manuellt arbete

Automatisera emails, påminnelser för sälj och mycket mer. Spara tid och lägg kraft på det som ger resultat.

Jobba enkelt och smidigt - i App eller på desktop

Vi hjälper dig också med:

Integrationer

Om du redan har ett CRM-system så kan vi integrera det åt dig. Vi har färdiga mallar för PipeDrive, SuperOffice, Microsoft Dynamics och mer.

Implementationer

Vet du vad du vill åstadkomma men inte hur du sätter upp det? Vi kan hjälpa dig. Vi har specialister för automationer och de olika funktionerna i systemet.    

Strategi

Du kan bolla idéer och rådgöra med oss hur du bäst sätter upp din marknadsplan och använder systemet samt andra strategier för att få resultat. 

Vad våra kunder säger

Anders Borde

Vi är väldigt imponerade av hur mycket vi får i FunnelBuds system.

Anders Börde Founder of Moblrn

80% av HubSpots funktioner till en bråkdel av kostnaden. Vi använder dessutom fler funktioner med FunnelBud än vi någonsin skulle gjort med HubSpot tack vara konsulten

Fredrik Backlund  LightAir

FunnelBud tillhandahåller allt vi behöver till en tredjedel av priset av andra Marketing Automation-system

Ulf Lesley Strikersoft

Det här är FunnelBud

FunnelBud har hjälpt små och medelstora företag med sälj och digitala marknadsförings-plattformar sedan 2015. Vi startade som HubSpot-konsulter bara för att inse att för små och medelstora företag är det inte det bästa alternativet.

Vi vet att dina behov inte är samma som ett större företags och erbjuder rätt plattformar med möjlighet till hjälp i både strategi och implementationer.

Marketing Automation och CRM med rådgivning

Mindre stress. Mer resultat

- För små och medelstora företag - 

nordlo logo

Vad våra kunder säger

Therése Karlsson

Det bästa är att man får snabb och bra hjälp längs hela vägen, även efter implementation, vilket gör att MA-systemet växer och verkligen kan användas så som det är tänkt.

Therése Karlsson

Closers & Hero

80% av HubSpots funktioner till en femtedel av kostnaden. Vi använder dessutom fler funktioner med FunnelBud än vi någonsin skulle gjort med HubSpot tack vara konsulten

Fredrik Backlund

LightAir

Gary Downes

FunnelBud har hjälpt oss att uppnå mer med Marketing Automation på två månader än vad vi någonsin uppnått med andra byråer. Allt detta via en enkel månadslicens, inga gömda kostnader, inga ytterligare timmar som faktureras, bara konsistent bra service!

Gary Downes

EMiR Software

Det här är FunnelBud

FunnelBud har hjälpt små och medelstora företag att lyckas med marketing automation sedan 2016. Vi började vår bana som HubSpot-konsulter och insåg snart  att det tar längre tid att komma igång ett marketing automation-system än de flesta företag tror. Där och då beslutade vi oss för att vara en del av den resan. Så att du kan få snabbare resultat med mindre stress.

Fyll i formuläret för att boka en demo

Vill du komma igång snabbare så ring oss: 073 648 92 95

Du får alltid de första 30 dagarna kostnadsfritt så att du vet att du verkligen blir nöjd. 

Copyright FunnelBud 

  |