Marketing automation-system ska inte göra hål i budgeten

Ett billigare och enklare Hubspot-alternativ

(Psst... det ska inte heller samla damm för att det är krångligt att komma igång. Det är därför en egen konsult ingår i alla våra paket. Så att du kan använda vad du betalar för.)

nordlo logo

Det ska inte vara krångligt att göra inbound marketing

Tycker vi. Fast vi vet att det inte alltid är så. Du köper ett dyrt marketing automation-system (hello HubSpot..) och har stora förhoppningar om att använda det. Tills du inser att det har en väldigt massa funktioner. Och du har inte en aning hur du sätter ihop dem.

Så det slutar med att du betalar en mindre förmögenhet i månaden för att skicka nyhetsbrev. Det var ju inte så här det var tänkt.

FunnelBud Marketing Automation:

80% av HubSpots funktioner, 1/3 av priset och egen konsult ingår

Det låter kanske självklart att du inte ska betala överpris och att du dessutom ska använda vad du betalar för. Men vi vet att det är just det många företag gör (flera av dem blev kunder hos oss).

FunnelBud har allt du behöver för inbound marketing och CRM

Oavsett om du vill skapa en ny funnel, spåra en existerande, skicka ut nyhetsbrev eller generera fler leads så har FunnelBud det du behöver. Med inbyggt CRM kan marknad och sälj jobba tillsammans.

80% av HubSpots funktioner till ett mycket lägre pris. Och ingen bindningstid!

Generera leads

Skapa formulär, landningsidor och sätt upp spårning så att du vet var leadsen kommer ifrån. Re-targeting annonser hjälper till att driva besökarna tillbaka till din hemsida.

Bearbeta

Skicka ut automatiska emails baserat på beteenden eller information om kontakten. Rätt information vid rätt tillfälle för att driva dem mot ett sälj-möte där de är redo att veta mer.

Stäng affärer

Säljarna har tillgång till kontakten aktivitetshistorik, kan sätta upp påminnelser och göra noteringar. Sätt upp egna steg i pipeline:en för att hålla reda på deras status.

Analysera

Håll koll på vilka kampanjer som presterar bäst och vilka funnels som ger flest kvalificerade leads. Optimera uppsättningarna som fungerar bäst och stäng ner de som inte presterar.

Egen konsult ingår!

För det är ju inte marknadsföringen som är jobbig. Det är ju systemet och det tekniska. Och teknisk support i alla ära, men det svarar ju bara på enskilda frågor. Inte hur man faktiskt använder systemet och kommer igång.

Det är därför en egen konsult ingår i alla våra paket. Så att du kan använda vad du betalar för. 

Rådgivning

Veckovisa onlinemöten så länge du behöver där vi hjälper dig att komma igång, rådgör hur du bäst använder systemet och tipsar om funktioner du kanske inte visste fanns.

Uppsättningar

Är det något mer komplicerat du vill sätta upp så hjälper vi dig med det. Vi har integrations-experter, automations-kunniga och andra duktiga team-medarbetare som står redo räcka ut en hand.

Teknisk support

Tekniska support ingår, såklart. Vi besvarar dina frågor under vårt veckovisa onlinemöte och har du funderingar mellan dessa så står vår support-hero redo att hjälpa dig.

Hej då dyra marketing automation system som bara samlar damm (yes, vi tittar på dig HubSpot..)

Shh... Förresten..

Vi startade vår bana 2016 som HubSpot-konsulter. Åt missnöjda HubSpot-kunder. De hade blivit lovade alla möjliga features, men bara implementerat en bråkdel, så nu betalade de (ytterligare) 20 - 40 000 kr/månaden för att få hjälp att komma igång. Dessutom hade de långa bindningstider de inte kunde komma ur. 


Det tyckte inte vi var rätt. Så vi startade FunnelBud. Där konsultation ingår och priserna inte ens är i närheten av HubSpots. För vi tycker du ska kunna använda vad du betalat för.

Här är några av våra kunder:

Therése Karlsson

Det bästa är att man får snabb och bra hjälp längs hela vägen, även efter implementation, vilket gör att MA-systemet växer och verkligen kan användas så som det är tänkt.

Therése Karlsson  Closers & Hero

80% av HubSpots funktioner till en femtedel av kostnaden. Vi använder dessutom fler funktioner med FunnelBud än vi någonsin skulle gjort med HubSpot tack vara konsulten

Fredrik Backlund  LightAir

Gary Downes

FunnelBud har hjälpt oss att uppnå mer med Marketing Automation på två månader än vad vi någonsin uppnått med andra byråer. Allt detta via en enkel månadslicens, inga gömda kostnader, inga ytterligare timmar som faktureras, bara konsistent bra service!

Gary Downes EMiR Software

Priser

Egen konsult ingår i alla paket!

Dessutom kan du testa utan risk för du får de första 30 dagarna kostnadsfritt! Tycker du inte om det kan du alltid gå vidare till HubSpot (fast det tror vi inte kommer hända)

Basic

SEK

5950/mån

  • Upp till 2500 kontakter
  • Email- och landningssido-mallar
  • Obegränsat antal användare

mest Populär

Standard

SEK

7950/mån

  • Allt i Basic samt:
  • Upp till 5000 kontakter (fler kan köpas till)
  • Skräddarsydda setups och integrationer.
  • Anpassade sälj- och marknadsföringsmål, rapporter och översikter

Premium

SEK

15 750/mån

  • Allt i Standard samt:
  • Upp till 20 000 kontakter
  • Fullt integrerat system med API och skräddarsydda mjukvarulösningar.

FAQ

Vad är FunnelBud Marketing Automation?

FunnelBud är ett Marketing Automation-system för svenska B2B-företag som är både enklare och billigare än HubSpot.

Hur funkar det?

Du får marketing automation-system och en egen konsult som rådgör och hjälper dig att komma igång med systemet. Du gör det dagliga arbetet som te x skapa kampanjer och skicka ut nyhetsbrev.

Ingår verkligen konsulten i priset?

Jajemän. Vi vill att du ska använda vad du betalar för och vi vet att det kan vara svårt att komma igång och använda alla funktioner i ett marketing automation system. Så du får en konsult som hjälper dig

Måste jag ha kommit igång med inbound för att bli kund hos er?

Nej, men det är bäst att du redan har bestämt dig att köra på inbound och har en någolunda plan hur du ska göra det. Annars riskerar du att betala för ett system som du inte kommer använda (även om konsulten ingår)

Gör ni content också?

Nej, du gör allt content och dagliga arbete själv. Men vill du ha hjälp med det så har vi partners som gärna hjälper till. Säg till så kan vi sätta er i kontakt med dem!

Jag har redan ett CRM-system. Kan ni integrera?

Absolut! Vi har färdiga integreringsmallar för PipeDrive, Lime, Microsoft Dynamics och mer. Har du ett annat system fixar vi en custom-lösning.

(Du kan också ringa oss direkt på 073 648 92 95 om du inte vill vänta)

Testa riskfritt! Första 30-dagarna kostnadsfritt och gillar du det inte kan du ringa HubSpot (fast det kommer nog inte hända)

Vill du veta mer? Boka demo här