Marknadsföring best practices - FunnelBud

Marknadsföring best practices

Marknadsföring består av tre grundläggande processer och best practices inom dessa processer. Och vi har hjälpt svenska företag implementera allihopa. Nu visar vi dig hur!

Nästan all digital marknadsföring går att bryta ner till tre grundläggande marknadsföringsprocesser och best practices: Inboundmarknadsföring, lead nurturing och marketing campaigns.

Inbound marketing är konsten att attrahera besökare och fånga dem till leads, lead nurturing om att bearbeta inkommande leads och hålla dig top-of-mind, och marketing campaigns om att segmentera din databas och nå ut med erbjudanden för att återaktivera dem.

Vi har jobbat med ett tiotal bolag och implementerat varje process flera gånger om, lärt oss alla best practices, sett hur man får det bästa resultatet, och hela tiden uppdaterat våra best practices med de senaste marknadsföringsknepen.

Vad betyder detta för dig?

Att du får steg-för-steg guider, beprövade taktiker, och enkla checklistor som gör att vi kommer igång snabbt, enkelt och med något som bevisligen fungerar. Dessutom är vi din högra hand under hela implementationsarbetet: Vi hjälper dig med det strategiska och anpassar processerna så att de passar dig, du får vår expertis och erfarenhet, och vi hjälper digk implementera det tekniska och kontinuerligt mäta, rapportera och planera nästa steg.

Därför kan du tillsammans med oss implementera best practices och processer inom marknadsföring och börja få leads snabbt, billigt och effektivt.

Passar era processer mig?

Superlåga priser. ALLT INGÅR!