Vi gör 70% av alla installationer i Sverige

Sveriges största SharpSpring agentur

Låg månadskostnad, ingen bindningstid och rådgivning ingår.

Här är några av våra kunder:

nordlo logo

SharpSpring - ett komplett marketing automation system och CRM

Oavsett om du vill skapa en ny funnel, spåra en existerande, skicka ut nyhetsbrev eller generera fler leads så har SharpSpring det du behöver. Med inbyggt CRM kan marknad och sälj jobba tillsammans.

Generera leads

Skapa formulär, landningsidor och sätt upp spårning så att du vet var leadsen kommer ifrån. Re-targeting annonser hjälper till att driva besökarna tillbaka till din hemsida.

Bearbeta

Skicka ut automatiska emails baserat på beteenden eller information om kontakten. Rätt information vid rätt tillfälle för att driva dem mot ett sälj-möte där de är redo att veta mer. 

Stäng affärer

Säljarna har tillgång till kontakten aktivitetshistorik, kan sätta upp påminnelser och göra noteringar. Sätt upp egna steg i pipeline:en för att hålla reda på deras status.

Analysera

Håll koll på vilka kampanjer som presterar bäst och vilka funnels som ger flest kvalificerade leads. Optimera uppsättningarna som fungerar bäst och stäng ner de som inte presterar.

Vi är störst i Sverige på SharpSpring

Med låg månadskostnad, ingen bindningstid och egen konsult ingår


Vi har två mål med våra tjänster: Du ska inte vara låst i dyra abonnemangsavtal och du ska använda vad du betalar för. Därför är våra priser långt mycket lägre än till exempel HubSpots och du kan avsluta när du vill.

Du får dessutom en egen konsult som hjälper dig att komma igång, som rådgör och ger support. Vi ser alldeles för ofta hur företag köper dyra marketing automation-system som de inte vet hur de ska använda. Det är inte schysst.

Låter bra, eller hur?

Vi har också väldigt nöjda kunder:

Therése Karlsson

Det bästa är att man får snabb och bra hjälp längs hela vägen, även efter implementation, vilket gör att MA-systemet växer och verkligen kan användas så som det är tänkt.

Therése Karlsson  Closers & Hero

80% av HubSpots funktioner till en femtedel av kostnaden. Vi använder dessutom fler funktioner med FunnelBud än vi någonsin skulle gjort med HubSpot tack vara konsulten

Fredrik Backlund  LightAir

Gary Downes

FunnelBud har hjälpt oss att uppnå mer med Marketing Automation på två månader än vad vi någonsin uppnått med andra byråer. Allt detta via en enkel månadslicens, inga gömda kostnader, inga ytterligare timmar som faktureras, bara konsistent bra service!

Gary Downes EMiR Software

Lite mer om FunnelBud:

Vi startade vår bana som HubSpot-konsulter. Åt missnöjda HubSpot-kunder. De hade blivit lovade alla möjliga features, men bara implementerat en bråkdel, så nu betalade de (ytterligare) 20 - 40 000 kr/månaden för att få hjälp att komma igång. Dessutom hade de långa bindningstider de inte kunde komma ur. 


Det tyckte inte vi var rätt. Så vi startade FunnelBud. Där konsultation ingår och priserna är långt mycket lägre än andra likvärdiga system (till exempel HubSpot). För vi tycker att schyssta villkor och användning är viktigt.

Priser

Egen konsult ingår i alla paket!

Dessutom, just nu: Ingen startavgift och ingen bindningstid! Betala endast månadskostnaden
(Startavgiften är vanligtvis 21 750:- plus moms, men i dessa tider behöver vi alla hjälpas åt) 

Basic

SEK

5950/mån

  • Upp till 2500 kontakter
  • Email- och landningssido-mallar
  • Obegränsat antal användare

mest Populär

Standard

SEK

7950/mån

  • Allt i Basic samt::
  • Upp till 5000 kontakter (fler kan köpas till)
  • Skräddarsydda setups och integrationer.
  • Anpassade sälj- och marknadsföringsmål, rapporter och översikter

Premium

SEK

15 750/mån

  • Allt i Standard samt:
  • Upp till 20 000 kontakter
  • Fullt integrerat system med API och skräddarsydda mjukvarulösningar.

FAQ

Vad är FunnelBud?

FunnelBud är Sveriges största SharpSpring-agentur. Vi hjälper er att komma igång och använda systemet till ett mycket lägra pris än till exempel HubSpot och utan bindningstider

Hur funkar det?

Du får marketing automation-system och en egen konsult som rådgör och hjälper dig att komma igång med systemet. Du gör det dagliga arbetet som te x skapa kampanjer och skicka ut nyhetsbrev.

Ingår verkligen konsulten i priset?

Jajemän. Vi vill att du ska använda vad du betalar för och vi vet att det kan vara svårt att komma igång och använda alla funktioner i ett marketing automation system. Så du får en konsult som hjälper dig

Måste jag ha kommit igång med inbound för att bli kund hos er?

Nej, men det är bäst att du redan har bestämt dig att köra på inbound och har en någolunda plan hur du ska göra det. Annars riskerar du att betala för ett system som du inte kommer använda (även om konsulten ingår)

Gör ni content också?

Nej, du gör allt content och dagliga arbete själv. Men vill du ha hjälp med det så har vi partners som gärna hjälper till. Säg till så kan vi sätta er i kontakt med dem!

Ska vi ta ett samtal och berätta mer?