Automatiserad marknadsföring - FunnelBud

Automatiserad marknadsföring

Skapa automatiserad marknadsföring som går på autopilot. Sätt upp inboundflöden som skaffar och bearbetar leads åt dig. Skapa regelbunden nurturing som ger dig heta leads. Mät och förbättra effekten.

Automatisk marknadsföring

​Hela din marknadsföring kan ritas upp som en process med olika flöden. Vi hjälper dig rita upp dessa flöden och sätta in det i systemet.

Du får processer som genererar leads, utför lead nurturing, och bearbetar kontakter med eventflöden och nyhetsbrev.

Marknadsför med de tre automatiska processerna

Använd vår metodologi för de tre marknadsföringsprocesserna för att automatisera olika delar av din marknadsföring:

  1. Inboundmarknadsföring: Skapa leadmagneter, fånga upp leads, följ upp helt automatiskt, och skicka till säljaren när de visat tillräckligt stort intresse.
  2. Lead nurturing: De inbound leads som inte går hela vägen till en säljare blir ett nurturing lead och får automatiskt och regelbundet dina senaste blogginlägg. På så sätt håller du dem varma, är top-of-mind och fångar upp de som visar intresse. Du får också listor som du kan använda för att göra top-of-mind kampanjer på LinkedIn och Facebook.
  3. Konverteringskampanjer: Då och då tar du ut ett segment ur din nurturinglista och bjuder in dem till ett webinar, event eller möjlighet att ladda ner något nytt material. De som är intresserade konverterar om och hamnar i ett nytt säljflöde.
SharpSpring

Hur SharpSpring automatiserar din marknadsföring

Automatisk leadsuppföljning

Skapa olika uppföljningssekvenser för leads som gjort olika saker. Skapa en uppföljningsprocess för varje typ av lead du har. Mät och optimera kontinuerligt.

uppföljningssekvenser

Olika uppföljningssekvenser för olika leads

Automatiserat dynamiskt innehåll på hemsidan

Hemsidan visar olika innehåll för olika personer, beroende på var i ditt flöde de är. Funkar med bland annat WordPress.

dynamisk hemsida

Automatiskt innehåll beroende på var i köpresan man är

Automatisk lead nurturing

Automatisera helt dina nyhetsbrev. Sharpspring skickar ut dina senaste bloggposter regelbundet. Du kan till och med automatisera vem som ska få dem, t ex endast leads som inte varit aktiva på ett tag. Och låta dina leads själva bestämma hur ofta de ska få nyhetsbreven.

rss nyhetsbrev

Skicka automatiskt ut dina senaste bloggposter

Marknadsför automatiskt med regler, mail, personas och listor

Aktivera olika flöden för olika leads baserat på vad de gör på din hemsida. Skicka information om det de är intresserade av, precis när de visar intresse. Tagga deras intressen och köpresa i kontaktdatabasen för att hela tiden hålla koll på var alla dina leads är i processen.

Triggerbaserade mail

Skapa listor, mail och rensa kontaktdatabasen automatiskt

Mät, optimera dina automatiska marknadsföringsflöden

Se vilka flöden och kampanjer som driver mest leads. Se exakt var i dina flöden leads fastnar, och optimera dem kontinuerligt. A/B-testa olika mail mot varandra. Öka hela tiden effektiviteten.

mät marknadsföringsflöden

Analysera och optimera dina flöden

Hur ska jag veta vilka automatiserade marknadsföringsflöden som passar vilka leads?

Funnelbud: Marketing Automation & CRM för en låg månadskostnad

Funnelbud är en lättanvänd molnlösning som hjälper dig få fler leads, hålla koll på dina affärer, och sälja mer. Komplett med avancerade funktioner som tracking, lead scoring och automationer. Vi som erbjuder det heter FunnelBud och hjälper dig både med uppsättning, anpassningar och att sätta upp automationer och affärsprocesser utan kostnad.

Marketing Automation

Landningssidor, nyhetsbrev, automationer, segmentering och mer. Istället för en massa system - ett för nyhetsbrev, ett för event, ett för lead scoring - så kan du sköta allt med Funnelbud.

CRM-system

Kontakter, företag och affärer. Säljprocesser. Mailsynk. Rapporter. Integrerat med marknadsföringen så du får in nya leads rakt in i CRM-systemet och ser historiken.

Professional Services

Vi hjälper dig med allt. Hur ska du få fler leads? Vilka automationer kan hjälpa din försäljning? Träning, snygga emailmallar, fantastisk support. Andra tar 20-40 000 kr/mån. Med oss ingår det.

Låg månadskostnad. Allt ingår. Fantastisk support. Tveka inte att kontakta oss för en demo!

Vill du lära dig mer om sharpspring?

Inga fler krångliga system som ska integreras. Alla dina kontakter på ett ställe. Massor med funktioner som hjälper dig att både sköta din marknadsföring och försäljning på ett ställe, med all företagets kundkommunikation samlat. Och med låg månadskostnad och en egen specialist från FunnelBud som hjälper dig kommer du igång utan snabbt!


Superlåga priser. ALLT INGÅR!