Personas - FunnelBud

Personas

SharpSpring är ett marketing automation-system som förstår och tilldelar personas automatiskt. Tilldela personas till dina leads. Skapa grupper och segment. Visa olika innehåll på hemsidan till olika personas. Skicka dynamisk emailmarknadsföring som anpassar sig efter dina personas.

Alla dina kontakter finns i Sharpspring. Systemet håller koll på deras beteende och tilldelar olika personas baserat på regler du satt upp.

Allt dina kontakter gör sparas - från vanliga mail i din Outlook, till nyhetsbrev, och besök på hemsidan. Du kan se full historik. Du kan använda denna information för att dra ut olika segment, ge lead scoring för att kvalificera leads, och skicka ut dynamiska nyhetsbrev eller visa dynamiskt innehåll på hemsidan.

För dina kontakter och olika personas känns det som att du talar till deras behov. Du vet vad de är intresserade av och kan skicka information om det de vill veta. Den här personliga och relevanta marknadsföringen gör det mer sannolikt att dina olika personas klickar på dina brev eller skickar in förfrågningar på dina formulär på hemsidan. Det är personligt, relevant och trevligt - både i dina email och på din hemsida.

Du kan till och med använda informationen för att visa rätt annonser till rätt personer på sociala media, beroende på vilken persona de tillhör och hur långt de kommit (ny potentiell affär, pågående affärsmöjlighet, eller redan kund).

Du kommer förstå vad dina kontakter vill och vem de är. Fler kommer läsa dina mail, klicka och bli lead.​

SharpSpring

Hur SharpSpring håller koll på persona och målgrupp

Skapa personas och segment automatiskt

Enkel överblick och bearbetning av kontakter

Alla dina kontakter på ett ställe, med rätt persona

Ett av de jobbigaste problemen för marknadsförare är att deras kontakter är överallt. Nu kan du ha alla kontakter på ett ställe. Och baserat på deras beteende kan du sätta persona automatiskt. Så du vet exakt vem du pratar med och vad du ska prata om.

Sätt personas automatiskt baserat på beteende

Se allt dina kontakter gör och vad de är intresserade av: Formulär de fyller i, dokument de läser, länkar de klickar, sidor de besöker. Deras digitala kroppsspråk avslöjar vilken persona de tillhör. Med hjälp av detta automatiserar du din segmentering.

segmentera kontakter baserat på intresse

Se vad olika kontakter är intresserade av

Kontaktdatabas

Skapa översiktliga listor och grupper att jobba med

Skapa målgrupper på andra faktorer än personas

Personas är inte det enda du kan segmentera på. Utan t ex saker som produktintressen de visat, hur långt de kommit i köpresan, och mycket mer. På så sätt kan du skapa listor med mycket specifika kriterier, och skapa en helt digital säljprocess.

Är det inte obehagligt att samla denna info

Jag upplever det som väldigt komplext att hålla reda på alla grupper, listor, kontakter och information..

SharpSpring: Marketing Automation & CRM för en låg månadskostnad

SharpSpring är en lättanvänd molnlösning som hjälper dig få fler leads, hålla koll på dina affärer, och sälja mer. Komplett med avancerade funktioner som tracking, lead scoring och automationer. Vi som erbjuder det heter FunnelBud och hjälper dig både med uppsättning, anpassningar och att sätta upp automationer och affärsprocesser utan kostnad.

Marketing Automation

Landningssidor, nyhetsbrev, automationer, segmentering och mer. Istället för en massa system - ett för nyhetsbrev, ett för event, ett för lead scoring - så kan du sköta allt med SharpSpring.

CRM-system

Kontakter, företag och affärer. Säljprocesser. Mailsynk. Rapporter. Integrerat med marknadsföringen så du får in nya leads rakt in i CRM-systemet och ser historiken.

Professional Services

Vi hjälper dig med allt. Hur ska du få fler leads? Vilka automationer kan hjälpa din försäljning? Träning, snygga emailmallar, fantastisk support. Andra tar 20-40 000 kr/mån. Med oss ingår det.

Låg månadskostnad. Allt ingår. Fantastisk support. Tveka inte att kontakta oss för en demo!

VILL DU LÄRA DIG MER OM SHARPSPRING?

Inga fler krångliga system som ska integreras. Alla dina kontakter på ett ställe. Massor med härliga funktioner som hjälper dig att både sköta din marknadsföring och försäljning på ett ställe, med all företagets kundkommunikation samlat. Och med låg månadskostnad och en egen specialist från FunnelBud som hjälper dig kommer du igång utan snabbt!

Superlåga priser. ALLT INGÅR!