Om Oss - FunnelBud
Menu

Om Oss

​Tid och kostnad är de största hindren för Marketing automation och CRM

Du behöver inte vara teknikexpert eller anlita en heltidsresurs för att använda Marketing automation och CRM.

Marketing Automation och CRM känns fortfarande krångligt och dyrt för de flesta. Alldeles för många spenderar ohållbart mycket tid och pengar på implementation utan att se ROI.

Därför startade vi år 2015 FunnelBud.

Marketing automation och CRM med Sveriges bästa support och lägsta pris

Med oss får du inte bara ett av världens mest populära MA-system. Utan du får en egen marknadsteknologiavdelning på köpet:

 • Ett av världens mest populära Marketing Automation-system, SharpSpring (över 8000 kunder världen över!)
 • Konsult- och implementationshjälp på köpet
 • All support och träning du behöver, löpande och när du vill
 • Vi gör en massa jobb som avlastar dig
 • Och ja, andra tar 20-40 000 kr/månad för dessa tjänster men hos oss ingår det!
funnelbud project management team

Vi är ditt team och din långsiktiga partner. Vår nischade expertis inom Marketing Automation- och CRM-implementationer gör att vi kan inkludera all den hjälp som andra normalt tar betalt för. Be gärna om referenser - de flesta av våra kunder kommer från nöjda kunder som tipsat andra!

FRÅGOR?

Passar FunnelBud dig?

Känner du igen dig?

Vi erbjuder:

Du behöver ett bra Marketing automation och CRM-system

SharpSpring, ett av världens snabbast växande, mest kompletta, och lättanvända system.

Du har inte tid eller budget för teknisk implementation

Vi implementerar, anpassar, hjälper till med kampanjer, automationer, integrationer och mer utan kostnad.

Du vill bli mer digital med sälj och marknad men är inte helt säker på hur

Vi blir ditt team med råd, best practices och tips om bästa vägen framåt.

Varför vi är Sveriges största SharpSpring-partner

Hur kan vi både ge bäst support och ha lägst pris? Genom en unik affärsmodell som bygger på långsiktigt förtroende. Detta har gjort att ingen av våra nära 50 svenska kunder hittills sagt upp licensen.

Några av dessa kunder är:

 • Centrum för Näringslivshistoria
 • Itello
 • Cambio
 • Dreamwork
 • ILT Inläsningstjänst
 • Fastumgruppen
 • Och många fler svenska företag, både etablerade och startups, inom B2B

Gör som alla våra kunder: Välj inte bara ett system, utan en partner.

FRÅGOR?

Vem är vi och varför kan du lita på oss?

Hej! Jag är Yusuf, FunnelBuds ägare!

Yusuf Young, Ägare
yusuf at funnelbud punkt com
073 648 9295

Min LinkedIn-profil

Min markadsföringskarriär startade hos ett litet svenskt bolag där jag implementerade Marketing Automation och Inbound Marketing. På 2 år gick vi från några hundra till tusentals besök per månad. Vi fick 50-100 bra leads varje per månad och sålde för flera miljoner kronor per år.

Framgången gjorde mig motiverad att hjälpa även andra bolag. Jag blev därför konsult inom Marketing Automation.

Men jag upptäckte ett vanligt problem: Företag som köper Marketing Automation-system underskattar ofta tiden en implementering kommer att ta. De flesta som köper system misslyckas: De sitter fast med system för ibland tiotusentals kronor i månaden, utan att utnyttja potentialen.

Det de flesta saknar är tid att lära sig tekniken, och erfarenhet av vad som fungerar.

Därför tvingas de betala externa Marketing Automation-agenturer, vilket höjer prislappen. Och så fort de slutar betala för den externa hjälpen försvinner den och kunskapen med den.

Jag gillar inte den modellen!

Jag startade FunnelBud för att råda bot på detta problem. FunnelBud låser inte in dig i långa kontrakt. FunnelBud säljer inte system för att sedan hänvisa dig till en Amerikansk systemtillverkare för support. FunnelBud lämnar inte dig efter initial implementering. Utan vi är din partner hela tiden: Vi ger råd och tips under veckovisa möten så länge du vill, vi avlastar dig, och vi gör till och med alla typer av uppsättningsjobb tå dig.

Hur detta påverkar dig:

 1. Inga bindningstider. Du kan lämna oss när du vill om du inte är nöjd. (Hittills - i skrivande stund December 2017 - har vi inte tappat en enda av våra mång-tiotals kunder.)
 2. Hjälp ingår. Konsultation, implementering, avlastande proaktiv hjälp med alla typer av uppsättningar. Du behöver bara utföra ditt jobb - dvs utföra kampanjer - inte sitta med tekniska funderingar och uppsättningar av automationer.
 3. Låg kostnad. Du betalar mindre för systemet och supporten än andra tar för bara systemet. Räknar du med priset andra tar för supporten och implementationen ligger vi ofta 5-10 gånger lägre i pris. Ändå tycker våra kunder att vi har bättre support än någon annan gett dem.

Teamet som hjälper dig är erfarna Marketing Automation-konsulter. Som kund får du en projektledare och två dedikerade medlemmar som skapar en nära relation och lär känna dig personligen. Varje medlem har ett begränsat antal kunder, så att de har tid att lära känna dig på djupet.

Du kommer att ha veckovisa webb-möten med delad skärm där din projektledare kommer att guida dig framåt, hjälpa dig med implementationer, och ge dig den träning du behöver. Du kommer att kunna maila in och få svar oftast inom någon timme. Eftersom alla dina tre konsulter har ett begränsat antal kunder går de mycket längre än vad en normal support gör - de implementerar lösningar proaktivt och kommer med tips på annat de skulle kunna göra som du inte ens frågat om - allt för att avlasta dig och hjälp dig bli framgångsrik.

Vårt mission statement är enkelt:


Vill du prata med oss?

Jag hoppas att jag har lyckats beskriva vem vi är och hur vi kan hjälpa dig. Men har du fortfarande frågor, fyll i formuläret nedan!

FRÅGOR?

Vill du se vad kalaset kostar? Om du redan tittat omkring kan jag nästan lova dig att du kommer att bli positivt överraskad, ja till och med förvånad! Hur går vi runt med så låga priser, där allt detta ingår?

Hur kan vi leverera ett så kraftfullt system och inkludera så mycket hjälp, till en bråkdel av kostnaden som andra tar, och ändå gå med vinst?

Det hänger på vårt systematiska arbetssätt, vårt fokus på lärande och utvecklande, och vår långsiktiga affärsmodell som bygger på att du är nöjd. Jag kanske kan berätta mer om vi träffas. Under tiden, klicka på knappen nedan och begär demo, så kanske vi kan visa dig live: