Om Oss 

Tid och kostnad är de största hindren för Marketing automation och CRM

Du behöver inte vara teknikexpert eller anlita en heltidsperson för att hantera ditt Marketing automation- och CRM-system.

Marketing Automation och CRM känns fortfarande krångligt och dyrt för de flesta. Alldeles för många spenderar ohållbart mycket tid och pengar på implementation utan att se ROI.

Därför startade vi år 2015 FunnelBud.

Marketing automation och CRM med Sveriges bästa support och lägsta pris

Med oss får du inte bara ett av världens mest populära MA-system. Utan du får en egen marketing automation-avdelning på köpet:

  • Ett av världens mest populära Marketing Automation-system, SharpSpring (över 8000 kunder världen över!)
  • Konsult- och implementationshjälp på köpet
  • All support och träning du behöver, löpande och när du vill
  • Vi gör en massa jobb som avlastar dig
  • Och ja, andra tar 20-40 000 kr/månad för dessa tjänster men hos oss ingår det!

Ditt eget MarTech (Marketing Technlogy)-team

Som kund får du en egen projektledare och ett team med expertis i många områden. Din projektledare lär känna din affärsverksamhet på djupet, och alla i teamet är genuint intresserade av att hoppa in i ett onlinemöte och hjälpa dig att utnyttja FunnelBud och kringliggande teknologier till max. Vi är din alldeles egna MarTech-avdelning och vårt mål är att hjälpa dig att växa!

FunnelBud Team Image 2019

Vi är ditt team och din långsiktiga partner. Vår nischade expertis inom Marketing Automation- och CRM-implementationer gör att vi kan inkludera all den hjälp som andra normalt tar betalt för. Be gärna om referenser - de flesta av våra kunder kommer från nöjda kunder som tipsat andra!

Yusuf Young

Yusuf Young

Klicka på bilden för att läsa om Yusuf

Grundare & VD

Denis Muhuri

Denis Muhuri

Klicka på bilden för att läsa om Denis

Customer Success Manager

Sheryll Chua

Sheryll Chua

Klicka på bilden för att läsa om Sheryll

Customer Success Manager

Herbert Muhuri

Herbert Muhuri

Klicka på bilden för att läsa om Herbert

Customer Success Executive

Jelena Bosnjak

Klicka på bilden för att läsa om Jelena

Customer Success Executive

Mercy Kariuki

Mercy Kariuki

Klicka på bilden för att läsa om Mercy

Support Manager

Lynx Jonsson

Lynx-profile

Klicka på bilden för att läsa om Lynx

Marketing Manager

Igor-Melissa Palomita

Klicka på bilden för att läsa om Igor-Melissa

Marketing Manager

Priya Jain

priya-profile-pic

Klicka på bilden för att läsa om Priya

Integrations Architect

Marie Vitkova

Marie Vitkova

Klicka på bilden för att läsa om Marie

Marketing Automation Specialist

Nikola Knezevic

Nikola Knezevic

Klicka på bilden för att läsa om Nikola

SharpSpring Support Tech

Sinisa Rajic

Sinisa-Rajic

Klicka på bilden för att läsa om Sinisa

Developer

Yaroslav Khadai

Yaroslav Khadai


Frontend Developer

Sunil Kumar

Sunil Kumar

Klicka på bilden för att läsa om Sunil

Frontend Developer

Passar FunnelBud dig?

Känner du igen dig?

Vi erbjuder:

Du behöver ett bra Marketing automation och CRM-system

SharpSpring, ett av världens snabbast växande, mest kompletta, och lättanvända system.

Du har inte tid eller budget för teknisk implementation

Vi implementerar, anpassar, hjälper till med kampanjer, automationer, integrationer och mer utan kostnad.

Du vill bli mer digital med sälj och marknad men är inte helt säker på hur

Vi blir ditt team med råd, best practices och tips om bästa vägen framåt.

Varför är vi en av världens största Marketing Automation-byråer?*

Hur kan vi inkludera proaktiv, hands-on hjälp där vi bygger lösningar åt er, egen projektledare, och strategisk hjälp helt utan extra kostnad?

Hemligheten är vår unika affärsmodell och våra interna processer, som är byggda för långsiktiga relationer - inte kortsiktiga konsultavgifter. Vi tror att om vi investerar i din framgång, kommer du att förbli vår kund inom överskådlig framtid. Hittills är vår "churn" (andel som säger upp) negativ! (Dvs vi har fler kunder som refererar nya kunder, än säger upp licensen!)

Våra kunder inkluderar B2B-bolag, små och stora, från många olika industrier, och till och med statligt ägda organisationer. Nedan är några:

* Mätt i antal kunder vi jobbar med. Det är svårt att komma över siffror på de största bolagen, men som en tillförlitlig benchmark är vi världens tredje största partner till "SharpSpring" (ett populärt Marketing Automation-system som används av över 10 000 bolag världen över).

Gör som alla våra kunder: Välj inte bara ett system, utan en partner.

Vem är vi och varför kan du lita på oss?

Hej! Jag är Yusuf, FunnelBuds ägare!

Min markadsföringskarriär startade hos ett litet svenskt bolag där jag implementerade Marketing Automation och Inbound Marketing. På 2 år gick vi från några hundra till tusentals besök per månad. Vi fick 50-100 bra leads varje per månad och sålde för flera miljoner kronor per år.

Framgången gjorde mig motiverad att hjälpa även andra bolag. Jag blev därför konsult inom Marketing Automation.

Men jag upptäckte ett vanligt problem: Företag som köper Marketing Automation-system underskattar ofta tiden en implementering kommer att ta. De flesta som köper system misslyckas: De sitter fast med system för ibland tiotusentals kronor i månaden, utan att utnyttja potentialen.

Det de flesta saknar är tid att lära sig tekniken, och erfarenhet av vad som fungerar.

Därför tvingas de betala externa Marketing Automation-agenturer, vilket höjer prislappen. Och så fort de slutar betala för den externa hjälpen försvinner den och kunskapen med den.

Jag gillar inte den modellen!

Jag startade FunnelBud för att råda bot på detta problem. FunnelBud låser inte in dig i långa kontrakt. FunnelBud säljer inte system för att sedan hänvisa dig till en Amerikansk systemtillverkare för support. FunnelBud lämnar inte dig efter initial implementering. Utan vi är din partner hela tiden: Vi ger råd och tips under veckovisa möten så länge du vill, vi avlastar dig, och vi gör till och med alla typer av uppsättningsjobb tå dig.

Hur detta påverkar dig:

  1. Inga bindningstider. Du kan lämna oss när du vill om du inte är nöjd. (Hittills - i skrivande stund December 2017 - har vi inte tappat en enda av våra mång-tiotals kunder.)
  2. Hjälp ingår. Konsultation, implementering, avlastande proaktiv hjälp med alla typer av uppsättningar. Du behöver bara utföra ditt jobb - dvs utföra kampanjer - inte sitta med tekniska funderingar och uppsättningar av automationer.
  3. Låg kostnad. Du betalar mindre för systemet och supporten än andra tar för bara systemet. Räknar du med priset andra tar för supporten och implementationen ligger vi ofta 5-10 gånger lägre i pris. Ändå tycker våra kunder att vi har bättre support än någon annan gett dem.

Teamet som hjälper dig är erfarna Marketing Automation-konsulter. Som kund får du en projektledare och två dedikerade medlemmar som skapar en nära relation och lär känna dig personligen. Varje medlem har ett begränsat antal kunder, så att de har tid att lära känna dig på djupet.

Du kommer att ha veckovisa webb-möten med delad skärm där din projektledare kommer att guida dig framåt, hjälpa dig med implementationer, och ge dig den träning du behöver. Du kommer att kunna maila in och få svar oftast inom någon timme. Eftersom alla dina tre konsulter har ett begränsat antal kunder går de mycket längre än vad en normal support gör - de implementerar lösningar proaktivt och kommer med tips på annat de skulle kunna göra som du inte ens frågat om - allt för att avlasta dig och hjälp dig bli framgångsrik.

Vårt mission statement är enkelt:

Hur kan vi leverera ett så kraftfullt system och inkludera så mycket hjälp, till en bråkdel av kostnaden som andra tar, och ändå gå med vinst?

Det hänger på vårt systematiska arbetssätt, vårt fokus på lärande och utvecklande, och vår långsiktiga affärsmodell som bygger på att du är nöjd. Jag kanske kan berätta mer om vi träffas. Under tiden, klicka på knappen nedan och begär demo, så kanske vi kan visa dig live:

Vill du prata med oss?

Jag hoppas att jag har lyckats beskriva vem vi är och hur vi kan hjälpa dig. Men har du fortfarande frågor, fyll i formuläret nedan!

FRÅGOR?