Marketing Automation och crm

med konsulttjänster inkluderade

Vi hjälper dig att nå din fulla potential!

Allt-i-ett-mjukvara med inkluderade tjänster som gör dig till expert, och anpassade lösningar som ger dig leads, försäljning och automationer.

Några av våra B2B-kunder:

Med en personlig konsult kommer du att utnyttja den fulla potentialen av marknads- och säljteknologi.

De flesta bolag nyttjar bara en bråkdel av potentialen i sina Marketing Automation- och CRM-system. De vet att de borde göra mer, men de vet inte riktigt vad eller hur. Vi tillhandahåller mjukvaran, rådgivning och uppsättningar i ett paket för att ta din leadsbearbetning och försäljning till nästa nivå.

FunnelBud föddes ur frustration med den här traditionella byråmodellen. Vi tror att våra incitament bör sammanfalla med dina och beslöt oss därför för att inkludera konsulttjänster gratis!

Strategi, implementationer, träning, anpassningar, egen dokumentation, och processförbättringar. Allt ingår, och vi har inga bindningstider. Vi investerar tid och möda i din framgång, men båda tjänar på det när du fortsätter att prenumerera för att systemet tillför nytta.

5 år senare har vi hjälpt över 100 bolag inom bl.a. IT, tillverkning, mjukvara, tjänster och rekrytering att växa genom att utnyttja möjligheterna med digital B2B-försäljning fullt ut! Läs vår fulla story här >>

Varför behöver du en Marketing Automation-byrå?

De flesta vet inte var de ska börja med Marketing Automation- och CRM, och de har inte tid att lära sig system och testa sig fram. Känner du igen dig?

Systemleverantörer erbjuder oftast ett standardiserat onboardingprogram, följt av endast anonym teknisk support som hjälp.

Ofta slutar det med att man anlitar dyra konsulter eller byråer för att komma igång.

Problemet med den traditionella Marketing Automation-byråmodellen

Traditionella Marketing Automation-byråer kan hjälpa dig att komma igång snabbt med grunduppsättningar. Men vilken hjälp ingår därefter, vad kostar den, och tänk om du behöver avancerade egna anpassningar? Här är några problem:

  • Incitamentet är antal timmar fakturerade, så det är viktigare att sälja mer jobb än att hjälpa dig att klara dig själv bäst.
  • Med huvudfokus på byråtjänster blir systemkonfigurationen sekundär och oftast generisk. Djup anpassning och konfigurering av egna processer som skulle frigöra tid och automatisera blir inte av eller kostar många dyra konsulttimmar.
  • Ni sitter fast med byrån som levererade er Marketing Automation-lösning och det blir svårt att byta eller samarbeta med andra.

Varför är FunnelBud’s Marketing Automation-tjänster annorlunda?

Vi är inte bara en mjukvaruleverantör, inte heller en byrå. Utan mjukvara med tjänster som hjälper dig att använda dess fulla potential inkluderade. Vårt mission är att göra dig självständig och hjälpa dig att växa.

Du får det kraftfulla Marketing Automation-systemet FunnelBud tillsammans med en egen projektledare, veckovisa onlinemöten med gemensam uppsättning (så länge du vill!), ett team av experter inom olika områden, och hjälp att sätta upp lösningar och processer som lyfter din affär till nya höjder.

Vilka kommer du att jobba med? Träffa vårt team här >>

SharpSpring logo

SharpSpring är ett allt-i-ett-system för marknadsföring och CRM. Det har allt du behöver för att fånga leads, kommunicera och hantera affärer i en enkel molnlösning.

Egen projektledare. Veckovisa möten med projektedning och träning. Vi jobbar åt dig mellan mötena. Kort sagt: Du får ut max utan att behöva vara teknikexpert.

Du får både hemsida, system och konsulttimmar för ett pris som andra tar för endast systemet. Dessutom utan bindningstider eller andra konstigheter.

Nyfiken på att se systemet? Boka en online demo nu! Vi visar dig allt på en 30-minuters skärmdelning.

profile-pic
Mikael Swartz Managing Director, Lennartsfors

VI HAR FULL KONTROLL ÖVER EN PROCESS SOM ÄR MÄTBAR

Innan FunnelBud hade vi inte en bra överblick över våra leads, kunder och affärer. Idag har vi total kontroll, allt är mätbart, och arbetet har lett till ett ökat antal leads.

profile-pic
Therése Karlsson Inbound Marketing Manager, CLOSERS & HERO

Aldrig hört "det går inte" från dem

Har ett nära samarbete med FunnelBud sedan 2019 då vi med hjälp av dem implementerade marketing automation i två bolag i vår koncern. Har sedan dag ett varit otroligt (!) imponerad över deras kunskap och service. Det bästa är att man får snabb och bra hjälp längs hela vägen, även efter implementation, vilket gör att MA-systemet växer och verkligen kan användas så som det är tänkt. För vår del har det varit en avgörande fördel i arbetet då vår marknadsavdelning inte är så stor och det skulle bli en stor investering att ta in specialister eller konsulter i samma utsträckning. Aldrig hört "det går inte" från dem; stort lösningsfokus och alltid nytänkande nyfikenhet på vårt bolag och bransch. Känner enormt förtroende för deras kunskap och rekommenderar dem med värme!

profile-pic
Gary Downes VD, EMiR Software

FunnelBud stärker mitt team med kunskap och expertis

FunnelBud har hjälpt oss att uppnå mer med Marketing Automation på två månader än vad vi någonsin uppnått med andra byråer. Vår FunnelBud-konsult är helt och hållet inriktad på att stärka mitt team med kunskap och expertis och inte på att sälja ytterligare tjänster. Allt detta via en enkel månadslicens, inga gömda kostnader, inga ytterligare timmar som faktureras, bara konsistent bra service!

Marketing Automation & CRM fördelar

Skaffa fler kunder


Få fler som hittar dig på Google och konverterar till leads och kunder:

Kommunicera personligt


Skapa en personligt anpassad köpresa på både hemsida och mail:

Din WordPress-hemsida kan visa olika innehåll beroende på industri eller persona. Testa här (2 min)

Automatisera


Få mer gjort med automationer som säljer och marknadsför åt dig:

inbound marketing by product managers

Vill du testa att bli marknadsförd till?

testa att få inbound marketing

Vill du se hur det känns att bli marknadsförd till med ett Marketing automation-system? Testa vårt automatiska flöde med ett email i veckan i 5 veckor där varje mail med videos, screenshots och roliga övningar visar hur systemet reagerar interaktivt på dina handlingar.

SharpSpring

SharpSpring är en lättanvänd molnlösning som hjälper dig få fler leads, hålla koll på dina affärer, och sälja mer. Komplett med avancerade funktioner som tracking, lead scoring och automationer. Vi på FunnelBud erbjuder det i Sverige till ett lågt pris där både uppsättning, anpassningar och hjälp med automationer och affärsprocesser ingår.

Komplett Marketing Automation

Snygga landningssidor, nyhetsbrev, automationer, kontaktsegmentering och mer. Allt du behöver för att göra inbound.


Du behöver inte koppla ihop många olika system för att få ett helhetsgrepp om din marknadsföring. Sköt istället allt i SharpSpring och spara både tid och pengar. Till skillnad från andra allt-i-ett-system är SharpSpring både billigt och enkelt.

Alla Marketing Automation-funktioner

Kraftfull och lättanvänt CRM

Kontakter, företag och affärer. Säljprocesser. Mailsynk. Rapporter. Integrerat med marknadsföringen.


När marknadsföring sitter ihop med CRM händer något magiskt. Sälj och marknad börjar samarbeta. Marknad bollar in nya leads till sälj. Sälj tar draghjälp från marknad i affärsprocesser och kontaktbearbetning. Istället för två avdelningar får du ett sälj- och marknadsteam.

Alla CRM-funktioner

Sveriges bästa hjälp

Vi hjälper dig med allt. Egen projektledare. Veckovis träning & konsultation. Design & mallar. Tekniska integrationer. Allt ingår.


Innan vi startade FunnelBud var vi Marketing automation-konsulter. Vi såg gång på gång hur krånglig teknik, brist på tid och kunskap, och dålig support ledde till misslyckade projekt. Med FunnelBud får du därför systemhjälp på köpet som andra betalar 20-40 000 kr/månad för.

All hjälp som ingår

Vill du lära dig mer om FunnelBud?

Inga fler krångliga system som ska integreras. Alla dina kontakter på ett ställe. Massor med funktioner som hjälper dig att både sköta din marknadsföring och försäljning på ett ställe, med all företagets kundkommunikation samlat. Och med låg månadskostnad och en egen specialist från FunnelBud som hjälper dig kommer du igång utan snabbt!