Digital marknadsföring teknikhjälp - FunnelBud

Digital marknadsföring teknikhjälp

Outsourca tekniken till oss och fokusera på det du är bra på.

Teknik för digital marknadsföring

Det finns en ändlös mängd tekniska hjälpmedel därute. De kan grovt sett kategoriseras i dessa två kategorier:

  1. Allt-i-ett verktyg för digital marknadsföring (länken tar dig till vårt system). ​De mest populära sådana systemen är Hubspot, Marketo, och Salesforce Pardot. Det finns en ändlös mängd funktioner, men bara en bråkdel av kunderna använder ens en liten del av funktionaliteten.
  2. Nichade verktyg för specifika processer. Här finner du t ex Salesloft som fokuserar på outboundförsäljning, Clickfunnels som skapar flöden av landningssidor, och en ändlös mängd system för marknadsföring via email som t ex Mailchimp. Många upplever att det är svårt att välja.

Till detta ska du ha en hemsida, och den med ett ändlöst antal varianter och plugins, och förmodligen ett CRM-system som ska hantera din säljprocess, och olika rapporteringsverktyg och SEO. Listan blir lång.

Problemet med teknik för digital marknadsföring

digital marketing lego

Allt-i-ett-systemen utger sig för att vara enkla att använda, men att logga in i ett sådant system är som att öppna en stor låda med lego.​ Har du inte byggt skepp tidigare krävs mycket och tidskrävande trial and error.

​Många företag anlitar istället konsulter, som ofta kostar flera gånger mer än systemet. Andra har heltidstjänster bara för att sköta systemet.

Att ha flera nichade system är inte heller en bra lösning. Nästan alla som försökt vet att hur bra system än utger sig för att synka slutar det alltid med strul, dålig data och att saker inte funkar. Att lägga tid på att försöka få olika system att lira med varandra driver inte försäljningen framåt.

En VD, säljchef eller marknadschef är expert på människor. Väldigt få är expert på både människan och tekniken.

FunnelBud: din outsourcade teknikavdelning för digital marknadsföring

Inom våra väggar certifierad expertis för flera system, både allt-i-ett system som Pardot och Hubspot, nichade system, och system som WordPress och Google Analytics.

För att få hjälp behöver du vårt system för marketing automation i grunden, där det redan ingår en hel del support. Utöver det kan vi hjälpa dig med tekniken kring digital marknadsföring på olika sätt.

Exempel på paket

Nedan ser du exempel på vad du kan beställa och vad det kostar. Du kan alltid förändra och beställa tjänster, men nedan är standardpaket som hjälper dig att få inspiration:

  • Support Per timme
  • Sätt upp dynamiska CTA's på hemsidan
  • Månadsvisa kampanjutskick
  • LinkedIn-Funnels

Vad det är: Visa olika Call To Action-knappar på olika delar av din hemsida, automatiskt baserat på vad sidan handlar om.

Fördelar: Du får fler leads. Istället för att visa en generisk leadmagnet (t ex PDF-nedladdning, whitepaper eller case study) visar du något som handlar om det som personen redan läser om.

Vad som görs: Installation av WordPress-plugin som låter dig visa olika widgets beroende på sidans kategorier och taggar.

Kostnad: 3h (fastpris)

Observera att du måste prenumerera ​på vårt system för marketing marketing automation till en låg kostnad, där ett antal timmar per månad ingår. Läs mer om våra priser för SEO, system och andra tjänster här.

Eller se hela vårt erbjudande här

Superlåga priser. ALLT INGÅR!