Synka CRM med email (både Outlook och Gmail) 

Synka både Outlook och Gmail till FunnelBud och se all kundkommunikation från alla anställda i ditt bolag på ett ställe!

Email är fortfarande kärnan i vår kundkommunikation. Men med många anställda, och med information i både mail, CRM och marknadsföringssystem kan det vara svårt att hålla reda på vem som sagt vad till dina kunder.

Många system ger dig möjlighet att anteckna det som sagts och mailats manuellt. Med vissa system kan du BCC:a en speciell systemadress för att synka ett mail. Men dessa metoder fungerar sällan bra eftersom eftersom varje extra klick tar tid och glöms ofta bort.

FunnelBud synkar alla dina mail helt automatiskt. Det innehåller dessutom både ett komplett CRM-system och marketing automation-system så att du kan hålla reda på affärsmöjligheter marknadskommunikation och mailkommunikation med en kund på ett ställe. Systemet ger dig en komplett bild över alla dina kunder ur ett sälj- och marknadsperspektiv.

Har ni flera avdelningar som pratar med en och samma kund? Detta kan göra det svårt att koordinera internt och veta om det är rätt läge att ringa en kund man vill sälja till. Men FunnelBud synkar även dessa mail, så du ser hela ditt företags kundkommunikation på ett ställe - oavsett om det är kollegor från sälj, supportavdelningen eller projektleverans.

FunnelBuds emailsynk ger därför dig och ditt bolag flera fördelar:

  • Alla vet vad som sagts till en kontakt
  • Bättre kunddialog och därmed bättre försäljning
  • Flera avdelningar kan samarbeta på en och samma kund
  • Synken sker helt automatiskt och ingen användarträning behövs

FunnelBud CRM synkar med alla emailklienter

FunnelBud synkar alla dina mail med dina CRM-kontakter. När du är i CRM-systemet ser du all kundkommunikation, från alla i ditt bolag, rakt i kontaktkortet i en enkel tidslinje!

gmail crm synk
synka crm med outlook
synka crm med g suite
synka crm med outlook
SharpSpring

Ett lättanvänt CRM-system som synkar alla kundmail

Automatisk mail till CRM synk

Med FunnelBud behöver du inte komma ihåg jobbiga BCC-adresser eller trycka på några knappar för att synka dina mail.

Alla mail du skickar, oavsett vilken klient, synkar automatiskt till rätt kontakter. Så du får all kundkommunikation i ditt CRM-system.

Automatisk email CRM synk

Mail du skickar synkas helt automatiskt till ditt CRM

Se alla mail i en enkel tidslinje

Alla mail syns i en enkelt tidslinje på varje kontakt. Här kan du se dina vanliga mail, tillsammans med webb-besök, formulär som fyllts i, nyhetsbrev som öppnats och klickats på, marknadsmaterial och mer.

Se email i CRM-system

Se alla dina email i CRM-tidslinjen

Synka kommunikation från hela bolaget i en vy

Är ni flera avdelningar som har kontakt med kunder? Kanske kommunicerar både sälj, support och projektledare med en och samma kund? FunnelBud CRM-system visar all kundkommunikation, från alla i ditt bolag, i en enkel vy så du får full kontroll!

automatisera sälj med lead nurturing

Se vad dina kontakter visar intresse för

Nyfiken på att se systemet? Boka en online demo nu! Vi visar dig allt på en 30-minuters skärmdelning.

Funnelbud: Marketing Automation & CRM för en låg månadskostnad

Funnelbud är en lättanvänd molnlösning som hjälper dig få fler leads, hålla koll på dina affärer, och sälja mer. Komplett med avancerade funktioner som tracking, lead scoring och automationer. Vi som erbjuder det heter FunnelBud och hjälper dig både med uppsättning, anpassningar och att sätta upp automationer och affärsprocesser utan kostnad.

Marketing Automation

Landningssidor, nyhetsbrev, automationer, segmentering och mer. Istället för en massa system - ett för nyhetsbrev, ett för event, ett för lead scoring - så kan du sköta allt med Funnelbud.

CRM-system

Kontakter, företag och affärer. Säljprocesser. Mailsynk. Rapporter. Integrerat med marknadsföringen så du får in nya leads rakt in i CRM-systemet och ser historiken.

Professional Services

Vi hjälper dig med allt. Hur ska du få fler leads? Vilka automationer kan hjälpa din försäljning? Träning, snygga emailmallar, fantastisk support. Andra tar 20-40 000 kr/mån. Med oss ingår det.

Låg månadskostnad. Allt ingår. Fantastisk support. Tveka inte att kontakta oss för en demo!

Vill du lära dig mer om sharpspring?

Inga fler krångliga system som ska integreras. Alla dina kontakter på ett ställe. Massor med funktioner som hjälper dig att både sköta din marknadsföring och försäljning på ett ställe, med all företagets kundkommunikation samlat. Och med låg månadskostnad och en egen specialist från FunnelBud som hjälper dig kommer du igång utan snabbt!