Personalisering 

Lär känna dina kunder och visa rätt innehåll vid rätt tillfälle till rätt person, beroende på var de är i köpresan och deras intressen. I alla kanaler: Hemsida, mail, sociala medier, annonser och genom dina säljare.

Content marketing med köparen i centrum

Marknadsföring handlar inte längre om att synas så mycket som möjligt för så många som möjligt. Utan om att visa rätt sak för rätt person.

FunnelBud sparar varje individuell kontakt i sin databas. Köparen är i centrum. Därifrån kan du se allt köparen har gjort och all er historik.

Representera köparen i buyer personas, köpresan, och specifika intressen. Buyer personas säger dig vem de är, köpresan säger dig hur långt de kommit, och specifika intressen säger dig vad de vill ha.

Du kan representera alla tre i FunnelBuds marketing automation-system för små bolag. Sätt sen upp regler som kategoriserar dem automatiskt baserat på vad de gör. Se exakt hur du ska kommunicera med varje köpare. Ditt innehåll blir träffsäkert och engagemanget ökar. 

Dynamisk content marketing baserat på köparen

När varje köpare mappas enligt modellen ovan kan du visa olika information till olika besökare, både på hemsidan och i dina mail.

En köpare som är tidigt i köpresan och där du inte vet vad kunden vill ha ser vanliga problem på din hemsida. När de fyller i ett formulär får de mail som visar hur andra kunder bråttats med olika problem. Du ser vad de läser vidare på, och taggar deras intressen automatiskt. Nästa gång personen går in på hemsidan, eller i nästa mailutskick, ser han eller hon en case study på hur en kund löste just det problemet.

Men en köpare som är sent i köpresan och redan haft möte med en säljare ser meddelandet "Välkommen tillbaka, Kalle" och information kring era produkter och tjänster som han visat intresse för. Därifrån kan han eller hon klicka på en knapp och direkt få kontakt med deras personliga säljare.

Du har bara en begränsad tid och begränsat med utrymme på alla dina kanaler. Genom att visa precis rätt sak för rätt person utnyttjar du det utrymmet till max genom din content marketing.

Testa dynamiskt innehåll! Se vårt demo till höger (2 min)

En strategi för content marketing på alla kanaler

När din content marketing utgår från kunden kan du rikta in dig mot den kunden med rätt budskap oavsett kanal.

Förutom hemsida och mail skapar FunnelBud automatiskt listor åt dig som innehåller olika grupper av människor. Listor med tidiga köpare av en viss persona, och listor med senare köpare av en annan persona och som dessutom visat intresse för en viss produkt.

Använd dessa listor när du annonserar på sociala medier för att visa rätt annons för rätt person. När de klickar och landar på din hemsida ser de samma budskap, för de finns i listan och hemsidan anpassar sig automatiskt. När säljaren ska ta kontakt får han eller hon reda på vilket budskap som funkar bäst för just den personen.

Nu kan din content marketing vara personinriktad, oavsett kanal. Visa samma budskap överallt. Köpresan blir trevligare och du får fler kunder.

SharpSpring

Hur SharpSpring anpassar din marknadsföring dynamiskt

Content marketing med fokus på köparen

Sätt köparen i centrum. Systemet sparar varje individuell kontakt. Därifrån kan du se all historik och tagga dem automatiskt på deras buyer persona, var de är i köpresan, och vad de är intresserade av.

content marketing contacts

Lär känna varje individuell kontakt

Skapa listor baserat på vilket content som passar

Systemet lägger automatiskt in dina kontakter i listor baserat på köpresan, persona och intressen. Använd dessa listor för att skapa personliga annonser eller visa olika content till olika personer på din hemsida eller via mail.

content marketing segmentering

Skapa olika listor för vilket content som passar

Visa personlig content på hemsidan och mail

Använd ovanstående listor för att göra både din hemsida och dina mail personliga. Visa bara det du vet att dina kontakter är intresserade av. En person tidigt i köpresan ser ett budskap, medan en person sent i köpresan ser information om produkter de är intresserade av.

dynamisk hemsida och mail

Visa olika content för olika listor

Det låter som väldigt mycket jobb..?

Det är mycket jobb med att producera olika innehåll för olika personer. Men samtidigt är det det marknadsförare älskar!

Jobbet består av att skapa och mappa content mot olika steg i köpresan, mot olika buyer personas, och mot olika produkter och tjänster de visat intresse för.

Vi hjälper dig med strategin. Vi hjälper dig skriva innehållet eller tänket kring det om du så vill. Allt ingår i priset.

Men det bästa är att du inte behöver bry dig om hur detta sen ska sättas upp i systemet. Det sköter vi helt och hållet åt dig! Det innebär att det går snabbt att göra och att det blir rätt gjort.

Funnelbud: Marketing Automation & CRM för en låg månadskostnad

Funnelbud är en lättanvänd molnlösning som hjälper dig få fler leads, hålla koll på dina affärer, och sälja mer. Komplett med avancerade funktioner som tracking, lead scoring och automationer. Vi som erbjuder det heter FunnelBud och hjälper dig både med uppsättning, anpassningar och att sätta upp automationer och affärsprocesser utan kostnad.

Marketing Automation

Landningssidor, nyhetsbrev, automationer, segmentering och mer. Istället för en massa system - ett för nyhetsbrev, ett för event, ett för lead scoring - så kan du sköta allt med Funnelbud.

CRM-system

Kontakter, företag och affärer. Säljprocesser. Mailsynk. Rapporter. Integrerat med marknadsföringen så du får in nya leads rakt in i CRM-systemet och ser historiken.

Professional Services

Vi hjälper dig med allt. Hur ska du få fler leads? Vilka automationer kan hjälpa din försäljning? Träning, snygga emailmallar, fantastisk support. Andra tar 20-40 000 kr/mån. Med oss ingår det.

Låg månadskostnad. Allt ingår. Fantastisk support. Tveka inte att kontakta oss för en demo!

Vill du lära dig mer om sharpspring?

Inga fler krångliga system som ska integreras. Alla dina kontakter på ett ställe. Massor med funktioner som hjälper dig att både sköta din marknadsföring och försäljning på ett ställe, med all företagets kundkommunikation samlat. Och med låg månadskostnad och en egen specialist från FunnelBud som hjälper dig kommer du igång utan snabbt!