Bloggverktyg 

FunnelBud bloggverktyg är lätta att använda, SEO-optimerade och ihopkopplade med alla andra Marketing Automation-funktioner. Vi hjälper dig komma igång!

Blogga med FunnelBud och få fler besök!

Det är välkänt att B2B-företag som bloggar regelbundet har högre trafik. En genomsnittlig svensk bloggpost inom B2B drar i snitt 10 besök i månaden, och ca var 15e bloggpost blir en "hit" och drar hundratals besökare. Nätverkseffekterna är enorma. När ditt varumärke syns och hörs drar varje blogg ännu mer trafik. Bloggar du bara en gång i veckan under ett år blir resultatet över tusen extra besök per månad.

Varför bloggen ger dig fler besökare

Det som skiljer bloggen från övriga hemsidan är att den är ostrukturerad i sin natur. Detta innebär att du inte behöver på förhand definiera exakt vilka sidor bloggen ska innehålla i en bestämd struktur, utan du kan blogga på allteftersom du kommer på saker att skriva om.

Den passar därför utmärkt för att skapa long-tail-nyckelord - dvs skapa mycket innehåll kring ett och samma ämne, med olika infallsvinklar och till olika målgrupper, och därigenom få fler och fler nyckelord synliga på Google.

Ju mer du bloggar, desto fler nyckelord får du ut på Google. Det är viktigt att artiklarna är bra skrivna, men förutom det finns inga krav. Artiklarna går oftast in i varandra, länkar till varandra, och länkar till andra sidor på din hemsida. På så sätt kan den intresserade läsaren fördjupa sig och gräva sig längre ner i din struktur till det innehåll som passar den mest, tills den har fått tillräckligt med förtroende för att vara redo för en kontakt.

Bloggen är därför ett smart verktyg för att både få in fler besökare och skapa förtroende.

Hur du konverterar dina besökare till leads

När du identifierat de bloggposter och ämnen som drar till sig flest besök kan du konvertera dessa till leads på två sätt:

  1. Länka till produktorienterade sidor på din hemsida
  2. Länka till konverterande landningssidor med hjälp av calls-to-action

När du gör detta bör du tänka dig vilken världsbild dina besökare har. Troligen kommer de inte från början att ha letat efter din produkt, utan sökt på ett relaterat problem de upplever och vill hitta en lösning till. Genom att skriva utifrån deras troliga världsbild, och därifrån länka deras problem till din lösning, skapar du med hjälp av smart marknadsföring vinna över nya kunder som inte ens visste att de behöver din produkt.

SharpSpring

Hur SharpSpring ökar antal besök

Få besök med en blogg

Få fler besök med en blogg

SEO-optimerat bloggverktyg

Genom att blogga regelbundet får du fler besök. Och vi gör det enkelt att blogga. Välj bland många snygga mallar som vi anpassar för att spegla din hemsida och ditt varumärke. Sen träffas vi regelbundet, analyserar siffrorna, SEO-optimerar, och ger tips om vad du ska skriva för att få mer trafik.

Tänk om jag inte har något att säga?

Att inte veta vad man ska skriva om som ger trafik och leads är ett av de största problemen marknadsförare idag har. Vi på FunnelBud har jobbat med B2B-företag i ett otal industrier. Vi hjälper dig att ta fram relevant content. Du kan skriva det själv, eller använda dig av våra content-tjänster för att låta oss skriva! I vilket fall lämnar vi dig inte i sticket. Vi är framgångsrika när du är framgångsrik. Och tillsammans kommer vi att se till att din marknadsföring ger dig stabil ökande tillväxt!

Funkar det i min industri?

Finns det potentiella kunder där ute som aldrig hört talas om dig? Har de problem som de googlar på? I så fall kommer detta att funka! Läs mer om vår metodologi om hur man skriver på ett sätt som attraherar din målgrupp här.

SharpSpring: Marketing Automation & CRM för en låg månadskostnad


SharpSpring är en lättanvänd molnlösning som hjälper dig få fler leads, hålla koll på dina affärer, och sälja mer. Komplett med avancerade funktioner som tracking, lead scoring och automationer. Vi som erbjuder det heter FunnelBud och hjälper dig både med uppsättning, anpassningar och att sätta upp automationer och affärsprocesser utan kostnad.

Marketing Automation

Landningssidor, nyhetsbrev, automationer, segmentering och mer. Istället för en massa system - ett för nyhetsbrev, ett för event, ett för lead scoring - så kan du sköta allt med SharpSpring.

CRM-system

Kontakter, företag och affärer. Säljprocesser. Mailsynk. Rapporter. Integrerat med marknadsföringen så du får in nya leads rakt in i CRM-systemet och ser historiken.

Inkluderade tjänster

Vi hjälper dig med allt. Hur ska du få fler leads? Vilka automationer kan hjälpa din försäljning? Träning, snygga emailmallar, fantastisk support. Andra tar 20-40 000 kr/mån. Med oss ingår det.

Låg månadskostnad. Allt ingår. Fantastisk support. Tveka inte att kontakta oss för en demo!

VILL DU LÄRA DIG MER OM SHARPSPRING?

Inga fler krångliga system som ska integreras. Alla dina kontakter på ett ställe. Massor med härliga funktioner som hjälper dig att både sköta din marknadsföring och försäljning på ett ställe, med all företagets kundkommunikation samlat. Och med låg månadskostnad och en egen specialist från FunnelBud som hjälper dig kommer du igång utan snabbt!