Allt-i-ett system för marknadsföring 

Alla digitala verktyg du behöver på ett ställe, ihopkopplade och lätta att använda. Och vi hjälper dig löpande sätta upp och anpassa systemet så att du kommer igång snabbt och effektivt.

Allt du behöver finns därute.. någonstans. WordPress för hemsidan. Mailchimp för mail. Salesforce till CRM. Leadpages för landningssidor. Och ett otal andra verktyg. Sen ska allt fungera ihop.

Vem har tid att sitta och koppla ihop alla dessa verktyg för att skapa något så enkelt som en lead funnel? Ju fler system du har, desto svårare blir det att få något gjort. När någonting ska ändras går det knappt utan att någon koppling går sönder. Och vilket system har koll på var dina leads kommer ifrån när de blir affär, så du ser vilka marknadskampanjer som fungerar?

FunnelBud's marketing automation-system har allt du behöver i ett system, med en kontaktdatabas, och enhetlig statistik som går hela vägen från första kontakt till såld kund. Det finns till och med ett smidigt och enkelt CRM, eller inbyggda kopplingar till bl.a. Salesforce om du vill skapa mer avancerade säljflöden.

Detta gör ditt jobb enklare, snabbare och flexiblare.

Och behöver du hjälp ingår vår expertis och löpande timmar på köpet. Se oss som en del av ditt interna team som gör ditt liv enklare.

Nedan är bara några av de funktioner som ingår, men du kan se alla funktioner genom att klicka runt på menyn till höger.

SharpSpring

SharpSpring: Allt-i-ett system för marknad och sälj

fler besök och leads

Visa olika innehåll för olika kontakter

Content marketing med blogg och landningssidor

Din strategi för Content Marketing får liv i FunnelBud. Systemet kan visa olika innehåll till olika kontakter, beroende på deras intressen. Bloggen är lätt att jobba med och SEO-optimerad, och du har många mallar för högkonverterande landningssidor.

Kontaktdatabas och listor

FunnelBud hanterar alla dina kontakter, info om dem, historik, hur de hittade dig, och deras historik på din hemsida. Det finns en oerhörd kraft i att ha alla kontakter på en plats. Använd detta för att segmentera, kommunicera personligt, trigga automationer och hjälpa säljarna sälja.

Skapa personas och segment automatiskt

Samla alla kontakter och historik

emailmarknadsföring

Skapa personliga email med drag-and-drop

Emailmarknadsföring

Välj bland många olika emailmallar eller skapa dina egna med drag-and-drop. Gör emailen personliga med information du samlat. Mailen kan till och med regelbundet skicka dina senaste bloggposter helt automatiskt. Då behöver du bara tänka på att blogga. Alla mail är mobilanpassade.

Automationer & triggerbaserad marknadsföring

Följ upp inkommande leads automatiskt. Skicka relaterad information för att utbilda och kvalificera dem. Skapa regler som rensar databasen och taggar kontakter. Skapa triggerbaserade email som skickar rätt information i rätt tid. Och notifiera säljare när det är dags för kontakt.

marketing automation

Smidig och kraftfull marketing automation

crm säljprocess

Smidigt CRM med dra- och släppfunktion

CRM och marknadsföring i ett

FunnelBuds CRM-system är heltäckande och härligt att jobba i. Håll koll på alla säljprocesser. Dra och släpp affärsmöjligheter genom dem. Ge säljtips i olika steg. Med sälj och marknadsföring i ett kan du ge säljarna verktyg som mallar, automatiska mail och processer, webbhistorik och larm när kontakter klickar eller surfar. Och se vilka marknadsaktiviteter som ger klirr i kassan. Har du Salesforce eller ett annat CRM finns inbyggd integrering.

Kan ett allt-i-ett system vara riktigt bra på någonting?

Marknaden är idag uppdelad på tre typer av spelare: De gamla jättarna som numera vänder sig mer och mer till stora bolag med många marknadspersoner, små nichade spelare som gör några få saker extremt bra på djupet, och "allt-i-ett-lösningar" som gör allt det grundläggande i ett paket för de som vill komma igång snabbt.

De gamla jättarna Eloqua, Hubspot och Pardot dominerar marknaden, men har utvecklats till komplexa giganter med onödigt många och svåra funktioner som för mindre bolag ställer till med mer problem än hjälp.

De nichade lösningarna är experter på det de gör, men man klarar sig inte bara med en av dem. Istället behöver man grunderna från något annat system, oftast från något "allt-i-ett" system. Dessa system vänder sig därför till företag som redan kommit långt med grunderna och vill fördjupa sig på något specifikt område.

För mindre bolag som vill göra bra, beprövad marknadsföring är metoderna välkända. Man behöver införa, steg för steg, de tre grundläggande marknadsföringsprocesserna och göra dem väl. Och för att göra det behöver du ett antal grundläggande funktioner:

 • En kontaktdatabas med olika fält och segmenteringsmöjligheter
 • Följa vad dina kontakter gör och uppdatera databasen därefter
 • Blogg för att nå ut och få fler besök
 • Landningssidor och formulär för att konvertera dessa till leads
 • Emailmotor för att marknadsföra till dina leads
 • Automationsmotor för att skapa effektiva marknadsföringsprocesser
 • Rapportmotor som visar vilka marknadsaktiviteter som leder till affärer

Till detta kan man lägga på specialfunktioner som dynamiskt content för att visa rätt innehåll för rätt besökare (både på hemsidan och via mail), funktioner för att nå ut på sociala medier för att spara tid, och CRM för att hantera affärsmöjligheterna som marknadsföringen skapar.

Idag finns över 300 system för marketing automation på marknaden. Och antalet bara växer. Dessa nya spelare lär sig från de etablerade, och använder ny teknik för att snabbt komma ikapp de gamla spelarna till lägre pris, smidigare interface och mer innovativa funktioner.

Sharpspring är ett av dessa bolag. De har lärt sig från de bästa och snabbt kommit ikapp, ofta med smidigare interface (mailmotorn är ett exempel, med sitt drag-and-drop interface). Och genom att ha allt det grundläggande, men inte mer, i samma system blir marknadsföringen enkel, smidig och bra för mindre bolag som snabbt vill komma igång.

Blir inte marknadsföringen väldigt komplex med alla dessa funktioner?

Det kan kännas överväldigande att se allt detta i början. Men du behöver inte oroa dig, för vi hjälper dig hela vägen och ser till att du kommer igång, ett steg i taget, och med en process i taget:

 1. Vi börjar med en översiktlig utbildning och workshop, så du ser vad som är möjligt och vi förstår din marknad ut och in.
 2. Vi skapar en strategi och långsiktig roadmap för din marknadsföring, men väljer ut ett område att fokusera på. Oftast blir detta område "inbound marketing", men om du redan har många leads kan det bli "marketing campaigns" eller "lead nurturing".
 3. Vi jobbar hand-i-hand och implementerar denna process, ett steg i taget. Vi träffas varje till varannan vecka för att se vad som är gjort, vad som ska göras, och göra en todo-lista. Mellan mötena utför vi jobb enligt överenskommelse, och presenterar vad vi åstadkommit under nästa möte.
 4. Vi mäter, itererar och optimerar tills vi är nöjda.
 5. Därefter mäter vi, gör vi en utvärdering och bestämmer oss för att införa nästa process, eller förbättra den nuvarande processen. Och cykeln börjar om.

Genom att jobba hand-i-hand och steg-för-steg ser vi till att vi hela tiden går framåt, samtidigt som du sätter dig in i alla funktioner i din egen takt.

SharpSpring: Marketing Automation & CRM för en låg månadskostnad


SharpSpring är en lättanvänd molnlösning som hjälper dig få fler leads, hålla koll på dina affärer, och sälja mer. Komplett med avancerade funktioner som tracking, lead scoring och automationer. Vi som erbjuder det heter FunnelBud och hjälper dig både med uppsättning, anpassningar och att sätta upp automationer och affärsprocesser utan kostnad.

Marketing Automation

Landningssidor, nyhetsbrev, automationer, segmentering och mer. Istället för en massa system - ett för nyhetsbrev, ett för event, ett för lead scoring - så kan du sköta allt med SharpSpring.

CRM-system

Kontakter, företag och affärer. Säljprocesser. Mailsynk. Rapporter. Integrerat med marknadsföringen så du får in nya leads rakt in i CRM-systemet och ser historiken.

Inkluderade tjänster

Vi hjälper dig med allt. Hur ska du få fler leads? Vilka automationer kan hjälpa din försäljning? Träning, snygga emailmallar, fantastisk support. Andra tar 20-40 000 kr/mån. Med oss ingår det.

Låg månadskostnad. Allt ingår. Fantastisk support. Tveka inte att kontakta oss för en demo!

VILL DU LÄRA DIG MER OM SHARPSPRING?

Inga fler krångliga system som ska integreras. Alla dina kontakter på ett ställe. Massor med härliga funktioner som hjälper dig att både sköta din marknadsföring och försäljning på ett ställe, med all företagets kundkommunikation samlat. Och med låg månadskostnad och en egen specialist från FunnelBud som hjälper dig kommer du igång utan snabbt!