Få fler leads 

Få leads med landningssidor, formulär, och chatbots som ökar konverteringen. Skapa nya på några minuter. Skapa merförsäljning med click funnels - en serie sidor som följer varandra.

Hur många av dina besökare konverterar du till leads idag?

Ett vanligt B2B-företag brukar konvertera 1,5%-3%, och av dessa brukar 10% bli kvalificerade leads som har stor chans att stänga. Om du har bara 1 000 besökare i månaden innebär det 1-2 säljfärdiga leads i månaden!

Hur konverterar man?

Många som läser din blogg eller din hemsida vill gärna fördjupa sig i ämnet, eller lära sig mer om vem du är och vad du erbjuder. Då är det läge att erbjuda en fördjupande guide eller information om dina tjänster, i gengäld mot deras kontaktinformation.

Du följer sedan upp dessa leads antingen automatiskt med click funnels (se nedan), kvalificerande mail, eller personliga samtal som med relativt stor sannolikhet leder till möten eftersom kontakten nu känner dig och är varm.

FRÅGOR?

SharpSpring

Hur SharpSpring ger dig fler leads

Sätt upp landningssidor på minuter och få leads

Det är enkelt att bygga landningssidor med Sharpspring. Välj bland många mallar, eller låt oss sätta upp dem åt dig enligt våra best practices! Med snygga, tilldragande landningssidor fångar du upp alla de där besöken och konverterar dem till leads.

landningssidor för att konvertera till leads

Mallar för landningssidor som är gjorda för konvertering!

Sälj mer med click funnels

Skapa flera sidor i följd som tar dina besök genom ett flöde. Först ett formulär, sedan en sida där de hämtar sin guide, som i sin tur länkar till en sida för att ladda ner en fördjupning eller till och med boka möte. Välj bland fördefinierade flöden, skapa dina egna eller låt oss på FunnelBud bygga dem åt dig!

skapa lead funnels

Fördefinierade flöden för dina leads

Öka leadskonvertering med personliga tilltal på hemsidan

Erbjud t ex fördjupningsmaterial om vilka problem ni löser till helt nya leads, och information om era tjänster till leads som läst flera av era sidor. Visa kontaktinformation till deras personliga säljare. Du kan till och med tilltala dem vid deras namn och erbjuda något personligt, direkt på din hemsida!

visa leads och besökare relevant innehåll

Visa olika innehåll för olika personer

Vad kan vi erbjuda våra besökare som skulle få dem att vilja ge oss sin email?

Alla köpare går igenom tre steg i sin köpresa.

Först har de ett problem men de vet inte vad problemet beror på. Deras mål är att förstå sitt problem bättre. Du som läser det här kanske vet att du behöver fler leads men du vet inte hur.

I nästa steg vill de hitta en lösning och letar efter olika typer av lösningar. I ditt fall kanske du har funderat på att anställa någon, hyra in konsulter eller köpa in produkter.

Och i sista steget har de bestämt sig för hur de ska lösa problemet och söker specifika lösningar. Du har bestämt dig för att köpa ett system för marketing automation, och jämför nu oss och andra leverantörer.

Dessa steg kan appliceras på alla bolag. Och i varje fas kan man erbjuda olika typer av material. Du har stor kunskap inom dina företagsväggar. Antingen hos dig själv, eller hos dina medarbere. Det gäller bara att få ut den kunskapen, lägga den på pränt, och erbjuda den till era besökare i olika steg.

Och precis det hjälper vi dig med!

Är leads som kommer in på detta sätt relevanta för säljare?

Det finns personer därute som säger leads från inbound inte ens är värda att följa upp på.

Vi kan bara säga, baserat på våra erfarenheter och tiotals miljoner kronor i affärer senare åt våra kunder, att de har fel.

(Har de ett bättre förslag på hur man kan spendera sin tid, hellre än att ringa personer som visat intresse för ens material på hemsidan, får de gärna berätta det för oss. Hittills har vi dock aldrig fått något bra svar på den frågan.)

Funnelbud: Marketing Automation & CRM för en låg månadskostnad

Funnelbud är en lättanvänd molnlösning som hjälper dig få fler leads, hålla koll på dina affärer, och sälja mer. Komplett med avancerade funktioner som tracking, lead scoring och automationer. Vi som erbjuder det heter FunnelBud och hjälper dig både med uppsättning, anpassningar och att sätta upp automationer och affärsprocesser utan kostnad.

Marketing Automation

Landningssidor, nyhetsbrev, automationer, segmentering och mer. Istället för en massa system - ett för nyhetsbrev, ett för event, ett för lead scoring - så kan du sköta allt med Funnelbud.

CRM-system

Kontakter, företag och affärer. Säljprocesser. Mailsynk. Rapporter. Integrerat med marknadsföringen så du får in nya leads rakt in i CRM-systemet och ser historiken.

Professional Services

Vi hjälper dig med allt. Hur ska du få fler leads? Vilka automationer kan hjälpa din försäljning? Träning, snygga emailmallar, fantastisk support. Andra tar 20-40 000 kr/mån. Med oss ingår det.

Låg månadskostnad. Allt ingår. Fantastisk support. Tveka inte att kontakta oss för en demo!

Vill du lära dig mer om sharpspring?

Inga fler krångliga system som ska integreras. Alla dina kontakter på ett ställe. Massor med funktioner som hjälper dig att både sköta din marknadsföring och försäljning på ett ställe, med all företagets kundkommunikation samlat. Och med låg månadskostnad och en egen specialist från FunnelBud som hjälper dig kommer du igång utan snabbt!