Skapa snygga landningssidor 

Få till snygga landningssidor med några få klick, drag-and-drop, förbyggda mallar och total förmåga att anpassa efter din egen hemsidas utseende!

Vad är en landningssida?

En landningssida är helt enkelt den sida du hamnar på när du klickat på en knapp eller annons som leder till ett erbjudande (Wikipedia). Inom B2B är landningssidans uppgift oftast att få ett lead att fylla i ett formulär för att få ta del av detta erbjudande.

Vad är då ett erbjudande?

Ett erbjudande på en landningssida är vad som helst som du kan erbjuda som är tillräckligt värdefullt för dina besökare att de är beredda att "betala" med sin emailadress. Inom B2B-världen och Inbound Marketing brukar dessa erbjudanden oftast vara PDF-baserade guider eller erbjudande om att få testa produkten gratis. De är ofta knutna till den unika kunskap du och ditt företag besitter, och går hand-i-hand med din content marketing-strategi.

Och landningssidan är alltså den sida där du erbjuder detta till dina besökare.

Vad utmärker en bra landningssida?

Eftersom landningssidor har ett speciellt syfte - att få din besökare att nappa på ditt erbjudande - skiljer de sig ofta i utformningen från dina andra sidor. Här är de fem mest utmärkande dragen för landningssidor:

 1. Menylös: De saknar ofta meny eftersom du vill ha så få distraktioner som möjligt för att besökarna ska nappa på erbjudandet istället för att klicka sig vidare till andra sidor.
 2. Formulär: De har antingen ett formulär som är huvudmålet med landningssidan, eller en stor knapp som i sin tur leder till en ny sida med ett formulär.
 3. Konverterande: De är superoptimerade för konvertering. Du ser ofta pilar, säljande text, kredibilitetshöjande referenser och loggor, och självklart stora knappar och formulär som drar till sig uppmärksamhet.
 4. Flöden: De ingår ofta i ett flöde av sidor - 1-2-3 - som leder dig närmare och närmare målet, och i slutet ger dig vad du vill ha. T ex en säljande text och knapp på första sidan (säljsidan), som leder dig till nästa sida med formulär (formulärsidan), som efter att blivit ifyllt skickar dig till sista sidan där du får det du blev utlovad (tacksidan). Avancerade flöden länkar till en femte sida eller andra flöden med nya erbjudanden.
 5. Fristående: Landningssidor ingår oftast inte i din hemsidas eller någon annan struktur, utan står helt fristående. Du länkar till dem från vilken annan annan sida som helst på din hemsida och blogg där det passara, eller från sociala medier och annonser. När du länkar från din hemsida eller blogg kan du med fördel använda utstickande knappar och stora bilder som drar till sig uppmärksamhet - så kallade calls-to-action.

Bygg snygga landningssidor enkelt med FunnelBud

FunnelBud är ett allt-i-ett-system för marknadsföring och försäljning. Det är viktigt att snabbt kunna bygga och publicera snygga landningssidor utan att vara beroende av ditt IT-team. FunnelBuds funktion för att bygga landningssidor är därför enkelt att använda. På fem minuter kan du både bygga och publicera ett flöde av landningssidor och tacksidor som du sen kan länka ett erbjudande till.

Här är FunnelBuds främsta funktioner när det gäller att bygga landingssidor:

 • Välj från en mängd förbyggda moduler
 • Anpassa modulerna snabbt och enkelt
 • What you see is what you get - du ser hela tiden resultatet av det du bygger
 • Totalt anpassningsbart om du skulle vilja skapa ett helt eget utseende istället för att använda de förbyggda modulerna
 • GDPR-redo med inbyggda cookie- och formulärgodkännandefunktioner
 • Vi hjälper dig med avancerad funktioner som HTML och CSS så att du får mallar som ser precis ut som din övriga hemsida - inklusive menyer, font och färg!

EXEMPEL PÅ LANDNINGSSIDOR MED FunnelBud

Här är några landningssidor vi byggt med våra kunder. Klicka gärna! Kanske intresserar deras erbjudanden er? FunnelBuds kunder utgör ett starkt nätverk av företag med olika kompetenser som kan hjälpa varandra!

Landing Page Example - Strikersoft

Anmälan för nyhetsbrev om bl. a. e-hälsa

Landing Page Example - Frontit - Sales Page

Intresseanmälan för strategiworkshop

Landing Page Example - Crowdsoft Guide Product Brief

Produktguide om kommunikationslösning

Landing Page Example: Cellip PDF

Guide om Skype for Business

Landing Page Example - Frontit - Seminar

Anmälan seminarium om kvalitet 

Landing page example: Cellip Webinar

Webinarieanmälan om Skype for Business

SharpSpring

Skapa enkelt snygga landningssidor!

FRÅGOR?


landningssidor för att konvertera till leads

Mallar för landningssidor som är gjorda för konvertering!

Sätt upp landningssidor på minuter och få leads

Det är enkelt att bygga landningssidor med FunnelBud. Välj bland många mallar, eller låt oss sätta upp dem åt dig enligt våra best practices! Med snygga, tilldragande landningssidor fångar du upp alla de där besöken och konverterar dem till leads.

Sälj mer med flöden av flera sidor som länkar till varandra

Skapa flera sidor i följd som tar dina besök genom ett flöde. Först formulär, sen tacksida, sen nytt erbjudande eller sida för att boka möte. Välj bland fördefinierade flöden, skapa egna eller låt oss på bygga dem åt dig! Enkelt att hålla reda på med alla sidor i flödet på en plats.

skapa lead funnels

Fördefinierade flöden för dina leads

visa leads och besökare relevant innehåll

Visa olika innehåll för olika personer

Dynamiskt innehåll på dina landningssidor

Erbjud en sak till helt nya leads, och något annat till existerande leads beroende på deras intressen. Visa kontaktinformation till kontaktens personliga säljare. Du kan till och med tilltala dem vid deras namn och erbjuda något personligt för just dem!

SharpSpring: Marketing Automation & CRM för en låg månadskostnad


SharpSpring är en lättanvänd molnlösning som hjälper dig få fler leads, hålla koll på dina affärer, och sälja mer. Komplett med avancerade funktioner som tracking, lead scoring och automationer. Vi som erbjuder det heter FunnelBud och hjälper dig både med uppsättning, anpassningar och att sätta upp automationer och affärsprocesser utan kostnad.

Marketing Automation

Landningssidor, nyhetsbrev, automationer, segmentering och mer. Istället för en massa system - ett för nyhetsbrev, ett för event, ett för lead scoring - så kan du sköta allt med SharpSpring.

CRM-system

Kontakter, företag och affärer. Säljprocesser. Mailsynk. Rapporter. Integrerat med marknadsföringen så du får in nya leads rakt in i CRM-systemet och ser historiken.

Inkluderade tjänster

Vi hjälper dig med allt. Hur ska du få fler leads? Vilka automationer kan hjälpa din försäljning? Träning, snygga emailmallar, fantastisk support. Andra tar 20-40 000 kr/mån. Med oss ingår det.

Låg månadskostnad. Allt ingår. Fantastisk support. Tveka inte att kontakta oss för en demo!

VILL DU LÄRA DIG MER OM SHARPSPRING?

Inga fler krångliga system som ska integreras. Alla dina kontakter på ett ställe. Massor med härliga funktioner som hjälper dig att både sköta din marknadsföring och försäljning på ett ställe, med all företagets kundkommunikation samlat. Och med låg månadskostnad och en egen specialist från FunnelBud som hjälper dig kommer du igång utan snabbt!